Kako se prijavim v nadzorno ploščo strežnika?

Na vaš email naslov boste prejeli sporočilo v katerem so podatki za prvo prijavo v nadzorno ploščo. V zadevi sporočila bo napis “Server Installed” sporočilo pa izgleda takole:

V sporočilu boste opazili gumb z napisom “Ustvari svoj račun”. Kliknite na ta gumb in brskalnik vas bo preusmeril na naslov za registracijo uporabnika.

Povezava vas bo preusmerila na sledečo stran:

Na sledeči strani si ustvarite svoje geslo, ki ga vnesete v vnosno polje “Password” in vnosno polje “Confirm password”. Ko vnesete enako geslo v oba polja lahko kliknete na tipko “Reset”. Če vam javi napako v rdečem polju z napisom “There was an error while attempting to login. The password must be at least 8 characters.”, potem vnesite drugo geslo, ki vsebuje vsaj osem znakov.

 

Po uspešnem vnosu gesla vas bo stran avtomatsko preusmerila v nadzorno ploščo, kjer boste imeli dostop do vseh svojih naročenih storitev.

Nastavitev Fivem licenčnega ključa

Pri strežniku FiveM je potrebno nastaviti licenčni ključ za zagon strežnika. Za navodila, kako pridobiti ter nastaviti licenčni ključ obiščite naslednjo povezavo baza znanja.

Za vaš FiveM strežnik boste verjetno potrebovali tudi Steam api ključ, katerega potrebujejo nekateri dodatki, ki jih nameščate na vaš strežnik. Za navodila kako dodati Steam api ključ sledite naslednji povezavi baza znanja.

Counter-Strike: Global Offensive

Za vaš FiveM strežnik boste verjetno potrebovali tudi Steam access token, katerega potrebuje vaš strežnik za delovanje. Za navodila, kako dodati Steam access token sledite naslednji povezavi baza znanja.