Imate pred izbiro kakšen pomislek?
Preverite odgovore na pogosta vprašanja in razloge zakaj izbrati nas.

NADZORNA PLOŠČA - PTERODACTYL

Pterodactyl je preprosta nadzorna plošča za administracijo in urejanje vaših gostovanj. Dostopna je na vseh pametnih napravah in brskalnikih. Na voljo je v angleškem in slovenskem jeziku.

BREZPLAČEN PRENOS OD PREJŠNJEGA PONUDNIKA

Bi gostovanje radi prenesli k nam? To je sila enostavno, le priskrbite nam podatke ponudnika starega gostovanja, za vse ostalo bomo brezplačno v najkrajšem času poskrbeli mi.

PRIJAZNA IN STROKOVNA PODPORA

Naša prijazna in strokovna podpora vam je preko e-pošte in Discorda na voljo 24 ur na dan in 365 dni v letu. Na voljo imamo tudi telefonsko podporo, ki deluje vsak delovnik od 8. do 15. ure.

BREZPLAČNA POD DOMENA ZA VSE UPORABNIKE

Poleg strežnika že prejmete svojo unikatno generirano domeno, ob naročilu pa prejmete na vaš elektronki naslov tudi navodila za konfiguracijo in uporabo vaše lastne domene.

UGODNE CENE GOSTOVANJ V SLOVENIJI

Zagotovili vam bomo deležnosti najboljših cen gostovanj v Sloveniji. V kolikor opazite nižjo ceno gostovanja pri konkurenčnem ponudniku nas o tem obvestite mi pa vam bomo priskrbeli dodaten popust za najem vašega strežnika.

VELIKO RAZLIČNIH FUNKCIJ

V vašem paketu gostovanja je na voljo kopica uporabnih funkcij. Obiščite svojo nadzorno ploščo in z le nekaj kliki urejajte vse najpomembnejše funkcije in naloge strežnika.

RAZLIČNI NAČINI PLAČILA

Podpiramo vse najbolj pogoste in priljubljene plačilne metode. Vsa plačila potekajo v uporabniku prijaznem vmesniku, z šifriranjem vseh osebnih podatkov ter transakcij. S tem pa poskrbimo za enostavno in varno plačevanje vaših storitev.

IZJEMNO HITRI STREŽNIKI

Uporabljamo sodobno strojno in programsko opremo. Naši strežniki uporabljajo hitre diske, ki skrbijo za izjemno hitro delovanje vseh vaših igralnih strežnikov.