Dobrodošli!

Dobrodošli na strani našega gostovanja. Smo novo podjetje, ki gostuje vse igralne strežnike v Sloveniji.

Tu vam ponujamo gostovanje različnih strežnikov za več vrst iger.

V ponudbi imamo trenutno: Minecraft, GTA, Ark Survival, CS GO in Rust. Če želite pri nas gostovati katero drugo igro jo lahko dodamo v ponudbo.

Za vsako igro lahko namestite lastne modifikacijske datoteke.

Za gostovanje uporabljamo moderno in varno programsko opremo, ki podpira dostop do konzole ter do datotek preko spletne strani ali preko sftp odjemalca.

Pri vsakem nakupu strežnika dobite zraven lastno domeno, ki jo lahko izberete. Ta domena izgleda takole imestrežnika.guestblock.net. Če želite imeti lastno domeno jo lahko kupite pri nas in mi vam jo povežemo na vaš strežnik.

Vsi strežniki so gostovani na sedežu podjetja preko ponudnika internetnega dostopa T-2. Uporabljamo kakovostne strežnike znamke HP in Dell vsak strežnik vsebuje strojno opremo visoke kakovosti kot so Intelovi Xenon procesorji, ECC ram, Sas trdi diski ter ssd diski, redundantne napajalnike, ter ostalo opremo.

Naš ponudnik dostopa do interneta nam ponuja tudi DDOS zaščito, v višini 10Gbps, ki je vključena v vsak strežnik, ki ga kupite pri nas.

Če se odločite za nakup strežnika pri nas vam je naše osebje na voljo za kontakt na našem Discordu link ter preko Email naslova info@guestblock.net za kakršnokoli pomoč.

Hvala za branje!

Lep pozdrav!

Share your thoughts

share what,s happening in your mind about this post